Ook dit jaar, in 2021, hebben we als organisatie van het Woldspektoakel op veilige afstand bij elkaar gezeten. We waren zo blij elkaar weer even te zien, wat missen we iedereen toch vreselijk… We hebben het kort gehad over het Slochter Woldspektoakel van 2021. Want veel is er niet over te zeggen. Het Woldspektoakel bestaat omdat er in de dorpen door verenigingen, ondernemers, clubs en gelegenheidsgroepen een activiteit in elkaar wordt gedraaid. Dat vergt voorbreiding en innig samenwerken. We beginnen in april/mei met de voorbereidingen.

We kunnen ook in 2021 niet vragen aan deze enthousiaste mensen om het Woldspektoakel spel voor te bereiden. Omdat we nog niet met velen bij een mogen komen bijvoorbeeld. Omdat er nog teveel risico’s zijn. Maar ook omdat we niet precies weten hoe de situatie op 21 augustus zal zijn.

Dus hebben we besloten om 21 augustus 2021 door te strepen in de agenda’s: ook in 2021 is er geen Slochter Woldspektoakel, helaas.
Wel meteen 27 augustus 2022 erin zetten dan. Want drie keer is scheepsrecht.

Op een mooie zomer, waarin we langzamerhand weer dichtbij elkaar komen!

Namens Team Slochter Woldspektoakel,

Marja Doedens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.