Na lang wikken en wegen en van alle kanten bekijken konden we er niet onder uit: het Slochter WoldSpektoakel past niet binnen de huidige Covid-regels en in het ‘huidige normaal’.

Natuurlijk kunnen we met ons team leuke dingen bedenken om te doen die wél binnen Covid passen: maar dat is dan geen Woldspektoakel. Een Woldspektoakel zonder ‘Hel van Hellum’, de stormbaan die door teams tegelijkertijd wordt geliefd en gevreesd, is al niet denkbaar. Laat staan een WoldSpektoakel zonder spellen waarbij teamsamenwerking en vereende krachten maken dat je scoort.

Je kunt veel dingen wel doen de komende weken als alternatief: huur een kano bij Ecomotion en verken de prachtige wateren van het Roegwold. Of ga geo-cachen in het Slochterbos of elders in het Roegwold: er zijn meer dan 50 geo-caches in ons gebied! Maak gebruik van één van de activiteiten-aanbieders in Midden-Groningen en drink en eet bij de lokale horeca: zij hebben ons meer dan ooit nodig nu. Help hen met een bezoek, zodat ze er ook de komende jaren voor ons kunnen zijn.

En zet dan ook alvast zaterdag 21 augustus 2021 in de agenda. Want dan zijn we er, ijs weder en corona dienende, weer met een nieuwe editie.
Tot die tijd: zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Team Slochter WoldSpektoakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.