Na twee jaar geen SlochterWoldSpektoakel hebben we afgelopen maandag besloten dat het dit jaar weer tijd is voor een Woldspektoakel!!!

We zijn echt superblij dat we weer aan de slag kunnen en kijken nu al uit naar een fantastisch evenement op de laatste zaterdag van de zomervakantie, op 27 augustus 2022. Het eerste dorp heeft zich al aangemeld: Froombosch is sowieso van de partij, omdat ze iedereen graag kennis laten maken met hun nieuwe dorpshuis.

De komende weken inventariseren wij wie er een activiteit zou willen organiseren. Wij benaderen daarvoor de verenigingen Dorpsbelangen in de verschillende dorpen en de vorige organisatoren van een evenement, zoals de brandweer Slochteren, het zwembad Slochteren, de golfbaan Duurswold en de jeugdsoos Schildwolde. Heb je nog nooit iets georganiseerd maar zou je dat wel willen of heb je een idee: stuur dan een mail naar slochterwoldspektoakel@gmail.com.
Ook teams kunnen zich vanaf nu via dit mailadres aanmelden
En voor sponsoren geldt hetzelfde!

Wij hebben er zin in! We laten snel weer van ons horen.

Team SlochterWoldspektoakel 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.